2015. február 12.

"Kicsit el vagyok maradva" - nincs alibim:)

Fél év telt el bejegyzés nélkül, nincs igazi okom rá, csupán nagyon telnek a napjaim. Pozitív értelembe, élek, és kitöltöm a rendelkezésemre álló időt. "Rengeteg", heti min 4 futás (havi 17-18) amit most próbálok felvinni 5-re (havi 20-21), évek óta először összejött a havi egy hosszú 30 km feletti futó túra:).
És a tervek csak halmozódnak, 2015 havi 20 futás, egy éve havi 200km felett voltam minden hónapban. Vérkör (77km), Kinizsi 100, Mecsek "trans", Pécs-Máriagyűd-Borjád zarándokút és a többi... a futás arra a szintre jutott amire mindig is akartam. Igazából futó természetjárás, megfigyelés a pillanat megélése, gyorsabb-nagyobb távolságok bejárása anélkül, hogy komolyabban "megterhelne".

Sok jó kép született, amiket szintén pótlok, kicsit elmélázok néha egy-egy témán és nem "vadászok" a helyzetekre.
2014-ben egyik pillanatról a másikra meglett az álom cipő, szeptemberbe (Salomon xa pro 3d ultra) ami ahogy jött úgy megy is, 5 hónap után két hete megadta magát:(.    

Lettek új szerzemények, késből, ruhából, tapasztalatok, a természetben eltöltött időről, ezeket szeretném mostantól heti rendszerességgel pótolni, szigorúan magamhoz:).
Írással szembeni lazaságom egyik fő oka, futótársam, lelkes blogírása, évek óta (21 év) nem kell nekem gépet cipelnem, mert lelkesen és "elég jól" (csak halkan) dokumentál. Csak megkapni tőle bármit, háááát az egy kicsit nehézkes. De legalább egy-egy sztorit már másnap újra élhetek és még gép elé se kell ülnöm, mert Ő megírja www.onedoor.hu érdemes elolvasni. Be is újítottam egy hibridet így hátradőlve kényelmesen olvashatok.
Azért szeretném a sztorijait kiegészíteni valós tapasztalataimmal. És az csak elenyésző, hogy a Salomon XA 3D Ultra Gtx (A CIPŐ) egy futás alatt, elszakadt múlt szombaton a hóba, mint az átázott papír.

Szóval van mit pótolnom és fogom is. Köszönöm az eddigi türelmet. Olvassatok türelemmel.